fo025111: Chocolade - marsepein - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een chocolatier die zijn creatie presenteert: een raket waarop vrede staat en de gezichten van Reagan en Gorbatsjov in marsepein, december 1987 (Koude Oorlog). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"