fo004696: Arbeidersjeugd op Pinksterkamp
"Zwart-witfoto van de Arbeidersjeugd uit Oostende en Menen op het nationaal kamp met Pinksteren in Limburgse Heide (Antwerpen), 5 juni 1927. Groepsfoto met op 2de rij o.a. Louis Major (zittend). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"