fo001530: 50 jaar socialistische mutualiteit "De Voorzorg"
"Zwart-witfoto van de verpeegsters die voorbij de prominenten stappen in de optocht n.a.v. het 50 jarig jubileum van de socialistische mutualiteit De Voorzorg. Mechelen: 28 augustus 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"