fo022696: Verkeer, Touring Wegenhulp - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van de geparkeerde auto's van pechhulpverleningsdienst Touring Wegenhulp. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"