af008200: 10 jaar na de Gentse Maartbeweging - MLB; Verwimp, Hugo (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB, Sint-Gillis) voor de herdenking van de studentenopstand van de Gentse Maartbeweging (GMB). Afbeelding: zwart-witfoto van een betoging met spandoeken. Tekst: MLB (Marxistische-leninistische sic Beweging) richt in: 10 JAAR NA DE GENTSE MAARTBEWEGING 20 maart, 20 u. Aud. E. Blandijn m.m.v. Ludo Martens studentenleider in '69, Erik Corijn idem, Renaat Willockx idem, als enige uit de univ. gezet, Prof. Dr. A. Van Elslander toenmalig dekaan sic L en W, Prof. Dr. E. Vermeersch huidig dekaan sic L en W, volgde de maartbeweging van dichtbij. verantwoordelijke uitgever: H. Verwimp Engelandstraat 36 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"