Voeden en opvoeden
Main Authors: | Henkes, Barbara (redacteur), Schrover, Marlou (redacteur), van Otterloo, Anneke H. (redacteur) |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Amsterdam: Stichting beheer IISG
1999
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/0040DF29-6689-4657-AF43-AEB7A3F78F74 |
Similar Items
-
Eiwitten 2 : melk en melkbereidingen
by: Lagrou, Aleide, et al.
Published: (1983) -
Vetten, oliën, noten en zaden
by: Lagrou, Aleide, et al.
Published: (1983) -
Eiwitten 5 : inlandse peulvruchten en soja
by: Lagrou, Aleide, et al.
Published: (1983) -
De keuken van meesters en meiden : klassenverschillen aan tafel 1900-1960
by: De Keyzer, Diane
Published: (1997) -
Aartappel en kiribat : Ceylonees koken en eten
by: Candappa, Eileen, et al.
Published: (1977)