fo017335: Friends of the Earth - Dossche, Caroline (2001)
"Zwart-witfoto van de Bomspotting actie op de militaire basis van Kleine Brogel om aan te klagen dat er nog steeds kernwapens aanwezig zijn op Belgisch grondgebied. Talrijke manifestanten breken door de omheining en banen zich een weg op het terrein. 16 april 2001. Tot 2004 waren Friends of the Earth en het Forum voor Vredesactie de hoofdorganisatoren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"