Naar alternatieve maatregelen : in de strijd tegen discriminatie en haatmisdrijven - Delruelle, Edouard; De Witte, Jozef (Brussel: Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding; Leuven: LinC, 2012)
"Voorwoord : Edouard Delruelle, Jozef De Witte"