txt000321: Holebi, &of (Enof) Holebi jongeren
"Een witte T-shirt met korte mouw en ronde halsuitsnijding. Tekst op voorzijde: &of Holebi-jongeren. (Enof is de jongerenafdeling van Driekant waar holebi's tot zesentwintig jaar terecht kunnen). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"