af005980: Pinksterkamp Ruige Heide Zandvliet, 13-14-15 mei 1989 - Rode Valken; Wastyn, Bert
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Rode Valken Verbond voor een kamp. Bijschrift: Thema Kamperen, Cauwenbergh Robin, Aarschot 16-6-77. Tekst: Pinksterkamp Ruige Heide Zandvliet, 13-14-15 mei 1989. Soc. jeugd De Valken, nationaal sekr. Waelhemstraat 71, 1030 Brussel, tel. 02/215.79.51. Ver. uitg.: Bert Wastyn p/a Rode Valken vzw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"