fo021745: Betoging personeel Cogetama - Rol
"Zwart-witfoto van het (vrouwelijk) personeel van Cogetama, verkleed als indiaan, tijdens een betoging, oktober 1982. Draagborden met opschrfit: 100 jaar bestaan, en nu plots gedaan, - 143 werknemers met totale inzet, vliegen op straat? - Waar is ons recht op werk? - Gezond bedrijf = behoud tewerkstelling. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"