hb000013: 25 Images de la passion d'un homme, blok nr. 13/25 - Masereel, Frans (1918)
"Houtblok nr. 13 uit een reeks van 25, getiteld 25 Images de la passion d'un homme. Zie ook: ga000013_1Zie ook: ga000013_2Zie ook: hs000013 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"