Uitsluiting op basis van seksuele voorkeur: homoseksualiteit & lesbisme - Fourie, William; Heffinck, Marjan; Smeyers, Brigitte (Brussel: Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen, 1992)
"William Fourie; Marjan Heffinck; Brigitte Smeyers; et al.... Fonds Suzan Daniel (FSD)"