fo029846: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Zwart-witfoto genomen tijdens een betoging van o.a. Agalev tegen kerncentrales en dumping van kernafval in Niras-gemeenten. Met Wilfried Bervoets, Beveren-Waas, 11 maart 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"