Brief gericht aan de bestuursleden van de SP, hen uitnodigend tot het Congres - Vandenbroucke, Frank (Brussel: SP, 1992)
"Politiek Congres gehouden te Gent op 28 november 1992In bijlage: ontwerp van de tekst van Een oprooep tot samenwerking en een document Practische afspraken "