De arrogantie van de [homo] elite : uitgesproken als de Bob Angelo lezing op 22 december 1993 in Paradiso te Amsterdam - van der Pluym, Cees (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Cees van der Pluym Fonds Suzan Daniel (FSD)"