VVSH nieuws : een tweemaandelijkse uitgave van de Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming in samenwerking met het Centrum voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding (Brussel: VVSH; CGSO)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : tweemaandelijksRedactie : Jonniauxstraat 22, 1040 Brussel ; vanaf (1981?) : Moutstraat 11, 1000 Brussel ; vanaf (1985?) : Moutstraat 5, 1000 Brussel"