ls000320: Lijdensweg der arbeiders - Vanhove, Flip
"Linoleumsnede van Flip Vanhove. De prent toont een vechtende soldaat, met rondom hem gesneuvelde figuren. De reeks bestaat uit 4 prenten, getiteld 'Lijdensweg der arbeiders'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"