b001313: Assemblage Wilchar, meisje in badkledij - Wilchar
"Assemblage van Wilchar met de voorstelling van een meisje in badkledij, samengesteld uit stukken (uit)gezaagd en beschilderd hout, knopen en plastic objecten voor ogen, neus, en borsten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"