fo002435: Mijnramp Marcinelle - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van een massa mensen aan de mijnsite na de mijnramp in Marcinelle, 10 augustus 1956. Opschrift achteraan: De samenscholing voor de tragische mijnschacht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"