af007427: Het gehoor opent en fuift - Corbijn, Anton; Het Gehoor; Van Outryve, Fernand (1989)
"Affiche met foto van Anton Corbijn uitgegeven in (1989) door Het Gehoor (Gent) met als trefwoord holebi.Foto van een zittende jongeman met gebogen hoofd in lederen pak en zware overschoenen.Tekst: HOMO- EN LESBIENNEGROEP HET GEHOOR OPENT EN FUIFT HOOGSTRAAT 9 GENT 3 FEB 20 UUR MET RECEPTIE ANIMATIE EN RECREATIE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"