543.584: Omzendbrieven, statuten en verslagen van de raad van bestuur, de algemene vergadering en het dagelijks bestuur van nv Bouwkredietmaatschappij Opbouw - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"