Arbeid en sociale zekerheid voor allen : Concept voor een solidaire Europese samenleving op de drempel van de 21ste eeuw - Hutsebaut, Martin (Brussel: Europees Vakbondsinstituut, 1994)
"door Martin Hutsebaut, administrateur van het Europees Vakbondsinstituut"