te005067: Kindertekening Spaanse Burgeroorlog - Carlos Berot, Carlos
"Potloodtekening gemaakt door een kind tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). Oorlogstafereel waarop bommenwerpende vliegtuigen huizen en mensen bestoken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"