af004252: Walibi Wavre 7° grootouder-kleinkinderdag - Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensioneerden (VFSG) voor de 7e grootouder-kleinkinderdag. Tekst: Walibi Wavre 7° grootouder-kleinkinderdag zaterdag 20 mei 2000, tel.: 02/515.02.56. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"