af005025: Louis Van de Ven 3e kandidaat Kamer - BSP-afdeling Herentals
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Herentals voor de parlementsverkiezingen. Tekst: B.S.P. Louis Van de Ven 3e kandidaat Kamer. Verantw. uitgever: BSP-afdeling Herentals St. Magdalenastr. 26 Herentals. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"