med001121: Kamer der Volksvertegenwoordigers 1910-1960, Camille Huysmans - Kreitz, W.; Fonson
"Een verguld bronzen medaille uit de collectie van Camille Huysmans met op de voorzijde de kop van Camille Huysmans naar links. Onderaan bij de hals de naam van de medailleur W.Kreitz, op de snede de naam van het atelier Fonson. Op de keerzijde centraal op het veld onder de afbeelding van een leeuw de tekst: AAN/CAMILLE/ HUYSMANS/1910-1960. ROND DE RAND: DE KAMER DER VOLKSVERTEGENWOORDIGERS - LA CHAMBRE DES REPRESENTANTS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"