te001706: De Ibirobezo - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen bij een artikel in De Wereld Morgen 22 oktober 1979. De editie gaat over het kind en de derde wereld. Het artikel gaat over de Ibirobezo dat zijn de straatjongens die mensen bestelen om aan eten te komen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"