Interimadvies inzake richtlijnen met betrekking tot de voorzorgen en te nemen maatregelen in ziekenhuizen bij patiënten met of verdacht van aids (['s Gravenhage]: [Gezondheidsraad], 1984)
"Gezondheidsraad Fonds Suzan Daniel (FSD)"