Het Labourprogramma 1959 - Noppen, Herman; Fayat, Henri (Antwerpen: Ontwikkeling, 1959)
"toegelicht door Dr. Herman Noppen ; met een woord vooraf door Prof. Dr. Henri Fayat Vrijzinnige werkmansbibliotheekBibliotheek Camille Huysmans"