Mietjes en macho's : allochtone jeugddelinquentie : getuigenissen van autochtone en allochtone jongeren - Foblets, Marie-Claire; Djait, Badra; Pieters, Katie (Leuven: Acco, 2004)
"Marie-Claire Foblets, Badra Djait en Katie Pieters (red.)"