af016320: In de gemeenteschool zit je … goed - De Decker, Rufijn; Stad Ninove
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1990 door de Stad Ninove ter promotie van de gemeenteschool. Afbeelding: een glimlachende jongen met opgestoken duim. Tekst: IN DE GEMEENTESCHOOL ZIT JE … goed. Verantw. uitg. Stadsbestuur Ninove. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"