De Textielarbeider 05(1910)044 (1910)
"Collection: Textielarbeider : orgaan der Soc. Textiel-Arbeiderscentrale van België : orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België : halfmaandelijksche uitgave van de Textielarbeiderscentrale van België; Series: De Textielarbeider (1910); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"