sch000106: Moeder geeft kind te eten - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een moeder die het kind op haar schoot te eten geeft. Vermoedelijk de echtgenote en de zoon van de kunstenaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"