hs000411: Histoire sans paroles, houtsnede nr. 5/60 - Masereel, Frans (Geschichte ohne Worte : 60 Holzschnitte, 1919)
"Houtsnede nr. 5 uit een reeks van 60 getiteld, Histoire sans paroles. Zie ook: ga000411 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"