hs000190: Du Noir au Blanc, houtsnede nr. 55/60 - Masereel, Frans (Du noir au blanc = Von Schwarz zu Weiss, 1939)
"Houtsnede nr. 55 uit een reeks van 60, getiteld Du Noir au Blanc. Zie ook: hb000190 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"