af008233: Réouverture de l'O.N.E.M. Régularisation de tous les clandestins - De Roeck, Marie Louise
"Affiche uitgegeven in 1974 voor een manifestatie tegen de werkloosheid en voor de regularisatie van illegalen. Afbeelding: een zwarte en een blanke vuist. Tekst: Réouverture de l'O.N.E.M. Régularisation de tous les clandestins. 27 okt 11h place Rouppe (Brux) manifestation nationale. Ed. resp.: M.L. De Roeck Van Peltstr. 62 Antw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"