af012324: Eigen creatie - ATB De Natuurvrienden (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Arbeiders Toeristen Bond (ATB) De Natuurvrienden voor een diavoorstelling. Afbeelding: tekening van toeschouwers in een zaal, kijkend naar een scherm. Tekst: ATB DE NATUURVRIENDEN, FOTO- DIA- CINEKERN, JONGE NATUURVRIENDEN Geraardsbergen nodigen U vriendelijk uit op de VOORDRACHT MET DIAMONTAGE in overvloeiing ATB-diakern PRESENTEERT: EIGEN CREATIE DOOR LEDEN VAN DE WERKGROEP ATB FOTO- DIA- CINE KERN. Zaterdag 4 Maart 1978 in de Stadsschouwburg Steenstraat, te Geraardsbergen. Begin om 19u45. TOEGANG: 20 F: Leden, C.J.P. en Plus-3-Pas 30 F: Niet-Leden. vrij van zegel. (sic!)"