af012400: 1r mai - Mutualité Socialiste; Verhaert, Auguste (1960)
"Affiche uitgegeven in (1960) door de Mutualité Socialiste voor het 1 meifeest. Afbeelding: tekening van een jong meisje met anjer op haar truitje die de vensterluiken opengooit, in de rechterhand een grote vlag, voor haar een rij bloempotten met hyacinten. Tekst: 1r MAI. Editeur responsable: Aug. Verhaert, 149, avenue Latérale, Uccle. Exempt du timbre. (sic!) Zie ook: af000025 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"