Bijzondere verbintenis houdt al zeven jaar stand [tussen homoseksuele man en lesbische vrouw] - Hijmans, Peter (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Peter Hijmans Fonds Suzan Daniel (FSD)"