Barsten in de groei : produktie en konsumptie tegen de achtergrond van welzijn, derde wereld, milieu en macht - Jansen, Leo; Jurgens, Erik; Mansholt, Sicco (Houten: Wereldvenster, 1974)
"Leo Jansen; Erik Jurgens; Sicco Mansholt... et al."