hs000336: Mon livre d' heures, houtsnede nr. 141/165 - Masereel, Frans (Mein Stundenbuch)
"Houtsnede nr. 141 uit een reeks van 165 getiteld, Mon livre d' heures. Zie ook: ga000336Zie ook: ga000366 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"