De Arbeider : maandelijksch orgaan van het Syndikaat van Bouw-, Hout-, Ameublementarbeiders en bijhoorige Vakken van Groot-Brussel (Brussel)
"Zie ook: Le Travailleur.Wijziging ondertitel: maandblad van de Algemene Centrale (gewestelijke afdeeling van het Arrondissement Brussel)Hoofdredactie: Emiel Marchand, Volkshuis BrusselRedactie: E. de Vlaemynck, F. Liebaers, F. Piercot, L. Bouchat, F. Baut, F. Loriot, H. LenaertsBeheer: Volkshuis, BrusselDrukker/Drukkerij: Sam.drukk. Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel"