Richard Minne zestig : een vriendenboek samengesteld ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag, 1891-1951 - Mussche, Achilles; Teirlinck, Herman; Huysmans, Camille ([Gent]: Leesclub Boekuil, 1951)
"Met een bijdrage van Achilles Mussche, Cam. Huysmans, Herman Teirlinck... et al. ; bandomslag, portret en typografische verzorging van Jozef Cantré Bibliotheek Camille Huysmans"