af009555: Sociaal relevante fototentoonstelling - Geerts, William; Wouters, L.; Federatie van Arbeiders Foto- en Kinokringen (FAFK); Fotoclub Vooruit Gent; Polak, Jos (1985)
"Affiche van William Geerts en L. Wouters uitgegeven in 1985 door de Federatie Arbeiders Foto- & Kinokringen en de Fotoclub Vooruit (Gent) voor een tentoonstelling. Afbeelding: zwart-witfoto van twee arbeiders op een boot. Tekst: 1985. FAFK EN FOTOKLUB VOORUIT GENT. SOCIAAL RELEVANTE FOTOTENTOONSTELLING. 4 t.e.m. 19 mei 1985 - 10/12u - 14/17u DIENSTENCENTRUM GENTBRUGGE Braamkasteelstraat 35 - 9219 Gentbrugge. Met medewerking van het STADSBESTUUR GENT. FAFK - Provinciestr. 53 2018 Antwerpen. FEDERATIE ARBEIDERS FOTO- & KINOKRINGEN. VRIJ VAN ZEGEL ART 198. V.U.: J. POLAK SINT PIETERSNIEUWSTR. 23 GENT. ONTWERP: L. WOUTERS. FOTO: WILLIAM GEERTS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"