af015502: Amnesty International - N'Doye, Assane; Amnesty International
"Affiche van Assane N'Doye uitgegeven in 1987 door Amnesty International voor mensenrechten. Afbeelding: abstracte kleurentekening van een multitaskende Afrikaanse vrouw. Tekst: AMNESTY INTERNATIONAL. L'écriture, Assane N'DOYE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"