vl000933: Syndicat des Boulanger, Brussel
"Vlag van het Syndicat de Boulanger van 1886 van Bruxelles. Centraal op een rood veld staat het opschrift: Syndicat des Boulanger Bruxelles 1886. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"