Retrospectieve Frits Van den Berghe 1883-1939 - Boyens, Piet; Marquenie, Gilles; Van den Bussche, Willy (Oostende: PMMK, 1999)
"Piet Boyens, Gilles Marquenie ; Inleiding Willy Van den Bussche Catalogus uitgegeven n.a.v. tentoonstelling van 16 oktober 1999 tot 13 februari 2000 in het PMMK te Oostende"