fo025303: Actie Ebes Mol - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een protestactie van/tegen Ebes aan de kerncentrale van Mol, april 1987. Zicht op de actievoerder, stakers met borden en grote spandoeken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"