med001694: Gulden Sporenslag Kortrijk
"Een koperkleurige rechthoekige reversspeld met daarop de afbeelding van een vuist die een knots in de hand heeft. Onder de afbeelding de tekst: Kortrijk 10 juli 1938. Reversspeld uitgegeven ter herdenking van de Gulden Sporenslag in Kortrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"